Skip to main content
Gratis verzending

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Het vervangen van de batterij van een AirTag is een eenvoudig proces dat u zelf kunt uitvoeren. In dit blog bespreken we stap voor stap hoe u de batterij van uw AirTag kunt vervangen.

Stap 1: Voorbereiding

Voordat u begint met het vervangen van de batterij, is het belangrijk om enkele benodigdheden bij de hand te hebben. U heeft een nieuwe batterij nodig en een papierclip of iets soortgelijks om het achterklepje van de AirTag te verwijderen.

Stap 2: Verwijder het achterklepje

Om toegang te krijgen tot de batterij, moet u het achterklepje van de AirTag verwijderen. Dit kunt u doen door een papierclip in de kleine opening onderaan de AirTag te steken en vervolgens zachtjes te bewegen tot het achterklepje loskomt.

Stap 3: Verwijder de oude batterij

Nadat het achterklepje is verwijderd, kunt u de oude batterij eruit halen door zachtjes te trekken. Let erop dat de batterij niet uitvalt en verloren gaat.

Stap 4: Plaats de nieuwe batterij

Plaats de nieuwe batterij in de AirTag door de batterij zachtjes op zijn plaats te drukken. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de batterij op de juiste manier is geplaatst, zodat deze optimaal functioneert.

Gratis verzending binnen Nederland met PostNL
30 dagen omruilgarantie
Originele batterijen, zelfde als er in AirTag zitten
Veilige betaling met Mollie

Stap 5: Bevestig het achterklepje

Tot slot moet u het achterklepje opnieuw bevestigen. Dit kunt u doen door het achterklepje op zijn plaats te drukken totdat het vastklikt.

Nu u de batterij van uw AirTag hebt vervangen, is het belangrijk om te controleren of deze correct functioneert. U kunt dit doen door de “Find My” app te gebruiken om te controleren of de locatie van uw AirTag correct wordt weergegeven.

Het vervangen van de batterij van uw AirTag een eenvoudig proces dat u zelf kunt uitvoeren. Het is belangrijk om de juiste batterij te gebruiken en om ervoor te zorgen dat de batterij correct is geplaatst, zodat uw AirTag optimaal functioneert. In onze shop vind u de juiste, originele AirTag batterijen.

[]