Skip to main content
Gratis verzending

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Veelgestelde vragen

 • Kan ik de batterij van mijn AirTag opladen?

  Nee, de AirTag batterijen zijn niet oplaadbaar en moeten worden vervangen als ze leeg zijn. Gelukkig gaan deze batterijen ongeveer 1 jaar mee.

 • Hoe vervang je een AirTag batterij?

  Het is heel simpel om een AirTag batterij zelf te vervangen. Volg de onderstaande stappen en dat komt het helemaal goed:

  1. Druk op de glimmende cirkel en draai deze naar links tot dit niet meer verder gaat.
  2. Haal het dekseltje van de AirTag af.
  3. Plaats de nieuwe batterij
  4. Plaats het dekseltje terug (let op de puntjes waar hij invalt)
  5. Draai het dekseltje naar rechts tot dit niet meer verder gaat.

  Bekijk hier ons uitgebreidere artikel met tips hoe je de batterij van een airtag vervangt.

 • Heb je technische kennis nodig om een Airtag batterij te vervangen?

  Nee, je kunt dit gemakkelijk zelf doen zonder gereedschap. Het is dus niet nodig om technisch aangelegd te zijn om jouw AirTag batterij te vervangen.

 • Hoe lang gaat een AirTag batterij mee?

  Gemiddeld geeft Apple aan dat een AirTag batterij ongeveer één jaar mee gaat. In de praktijk blijkt de levensduur vaak nog iets langer te zijn, maar je mag minimaal uitgaan van één jaar.

 • Zijn er verschillende soorten AirTag batterijen beschikbaar?

  Ja, er zijn verschillende soorten AirTag batterijen beschikbaar, waaronder onze oorspronkelijke batterijen van Apple en compatible batterijen van derde partijen. Het is belangrijk om te zorgen dat u de juiste batterij voor uw AirTag koopt, zodat deze optimaal functioneert. Zo zijn er ook batterijen die een bittere laag rondom de batterij hebben om te voorkomen dat kinderen deze doorslikken. Deze werken minder goed of zelfs helemaal niet met de AirTag. De AirTag batterijen die wij verkopen hebben deze bittere laag gelukkig niet waardoor je deze onbezorgd kunt kopen.

 • Wat gebeurt er als mijn AirTag batterij leeg is?

  Als de batterij van uw AirTag leeg is, zal de AirTag niet meer functioneren en moet u de batterij vervangen om de AirTag opnieuw te gebruiken. Gelukkig hebben wij de originele batterijen die ook geleverd werden bij aankoop van uw AirTag.

 • Wat moet ik doen als de batterij van mijn AirTag snel leeg is?

  Als de batterij van je AirTag snel leeg is, kun je contact opnemen met Apple voor verdere ondersteuning. Het is mogelijk dat er een technisch probleem is met je AirTag en dat deze vervangen moet worden. Heb je de batterij bij ons gekocht? Neem dan even contact op via support@airtagbatterijen.nl

 • []