Skip to main content
Gratis verzending

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Een van de belangrijkste onderdelen van de AirTag is de batterij, aangezien deze het apparaat voedt en de locatiebepaling en communicatie mogelijk maakt. In dit blog bespreken we welke batterij er in een AirTag moet en waarom deze specifieke batterij zo geschikt is voor het apparaat.

Welke batterij wordt gebruikt in een AirTag?

De AirTag bevat een CR2032 knoopcelbatterij. Deze batterij is een van de meest betrouwbare batterijen en wordt veel gebruikt in allerlei soorten kleine elektronische apparaten, waaronder afstandsbedieningen, wekkers en calorieën-tellers.

Gratis verzending binnen Nederland met PostNL
30 dagen omruilgarantie
Originele batterijen, zelfde als er in AirTag zitten
Veilige betaling met Mollie

Voordelen van de AirTag batterij

Er zijn verschillende redenen waarom de CR2032 batterij de perfecte keuze is voor de AirTag:

  • Duurzaamheid: De CR2032 batterij is bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid en is ontworpen om een ​​lange levensduur te hebben.
  • Eenvoudige vervanging: De CR2032 batterij is eenvoudig te vervangen als deze leeg is, waardoor het apparaat gemakkelijk te onderhouden is.
  • Verkrijgbaarheid: De CR2032 batterij is gemakkelijk verkrijgbaar en kun je kopen bij ons. Wij hebben een speciale selectie gemaakt van de beste AirTag batterijen zodat jij dit niet meer hoeft te doen.

Prestaties van de batterij

De CR2032 batterij is speciaal ontworpen voor gebruik in de AirTag en biedt uitstekende prestaties. Volgens Apple gaat de batterij van een AirTag ongeveer één jaar mee bij normaal gebruik. De precieze batterijduur is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gebruik van het apparaat en de omgevingsomstandigheden. Je kunt niet zomaar elke CR2032 batterij in de AirTag doen. Dit komt omdat veel CR2032 batterijen een bitter smakend laagje hebben om te voorkomen dat kinderen deze doorslikken. Dit laagje is funest voor de werking van de AirTag en het kan zelfs zo zijn dat de batterij helemaal niets doet. Gelukkig bieden wij alleen geschikte AirTag batterijen aan zonder dit bitter smakende laagje.

Batterijvervanging

Als de batterij van je AirTag leeg is, kun je deze gemakkelijk vervangen door een nieuwe CR2032 knoopcelbatterij. Het vervangen van de batterij is een eenvoudige en kosteneffectieve manier om het apparaat weer werkend te krijgen.

De CR2032 knoopcelbatterij is de perfecte keuze voor de AirTag vanwege zijn duurzaamheid, eenvoudige vervanging en uitstekende prestaties. Als de batterij van je AirTag leeg is, kun je deze gemakkelijk vervangen door een nieuwe CR2032 batterij.

[]