Skip to main content
Gratis verzending

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

De levensduur van een AirTag is een belangrijk aspect om te overwegen bij het besluit om een dergelijk apparaat aan te schaffen. In dit artikel zullen we uitgebreid ingaan op de levensduur van een AirTag en wat u kunt doen om deze te verlengen.

Batterijduur

De AirTag maakt gebruik van een interne batterij die ongeveer een jaar meegaat. Het is echter belangrijk op te merken dat deze batterijduur afhankelijk is van hoe vaak de AirTag wordt gebruikt en hoe vaak de “Zoek mijn” app wordt gebruikt om de locatie van de AirTag op te vragen. Als u de AirTag regelmatig gebruikt, is het mogelijk dat de batterij eerder leeg is. De batterij heeft dus de kortste levensduur, maar gelukkig kun je de AirTag batterij gemakkelijk zelf vervangen.

Gelukkig bieden wij originele AirTag batterijen aan die geleverd werden bij de oorspronkelijke aankoop.

Fysieke slijtage

Naast de batterijduur is het ook belangrijk om rekening te houden met fysieke slijtage van de AirTag. De AirTag is ontworpen om op verschillende oppervlakken te worden bevestigd, zoals op een tas, sleutelhanger of in een auto. Hoe vaker de AirTag wordt verplaatst en hoe meer blootstelling hij heeft aan bijvoorbeeld stof en vocht, hoe sneller hij slijt.

Om fysieke slijtage te beperken, is het aan te raden om de AirTag op een plaats te bevestigen waar hij niet vaak verplaatst wordt en waar hij niet blootgesteld wordt aan stof en vocht. Als de AirTag beschadigd raakt, is het mogelijk dat hij niet meer correct functioneert en moet hij worden vervangen. Wij raden daarom aan om een hoesje te gebruiken waarin je de AirTag bevestigd.

Software-updates

Apple ondersteunt regelmatig software-updates voor de AirTag, waarmee de functionaliteit en de beveiliging van het apparaat verbeterd kunnen worden. Het is belangrijk om deze updates te installeren om ervoor te zorgen dat de AirTag correct functioneert en om te profiteren van de nieuwste functionaliteiten en beveiligingsupdates.

Conclusie In conclusie is de levensduur van een AirTag afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de batterijduur, fysieke slijtage en software-updates. In principe is de levensduur oneindig zolang Apple de AirTag ondersteund en zo lang je zelf elk jaar de batterij vervangt.

Gratis verzending binnen Nederland met PostNL
30 dagen omruilgarantie
Originele batterijen, zelfde als er in AirTag zitten
Veilige betaling met Mollie
[]