Skip to main content
Gratis verzending

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Als je regelmatig je sleutels kwijtraakt of moeite hebt om ze te vinden, is het misschien tijd om een AirTag aan je sleutelbos te bevestigen. Een AirTag is een kleine tracker die je aan je sleutels, tas of andere belangrijke items kunt bevestigen, zodat je ze altijd kunt vinden. In deze tekst gaan we dieper in op de voordelen van het gebruik van een AirTag aan je sleutels en hoe je het beste een AirTag aan je sleutelbos kunt bevestigen.

Voordelen van een AirTag aan je sleutelbos

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een Airtag aan je sleutelbos is dat je nooit meer je sleutels kwijtraakt. Als je regelmatig je sleutels kwijtraakt, weet je hoe frustrerend het kan zijn om tijd te verspillen aan het zoeken naar ze. Met een AirTag aan je sleutelbos hoef je je hier geen zorgen meer over te maken. Je kunt de locatie van je sleutels eenvoudig opzoeken op je iPhone en ze snel terugvinden.

Een ander voordeel van een AirTag aan je sleutelbos is dat het je gemoedsrust geeft. Als je je sleutels verliest, kan dit stress veroorzaken en je dag verpesten. Met een AirTag aan je sleutelbos weet je dat je altijd je sleutels kunt vinden en je je geen zorgen hoeft te maken over het verlies van belangrijke items.

Hoe bevestig je een Airtag aan je sleutelbos?

Er zijn verschillende manieren om een AirTag aan je sleutelbos te bevestigen. De meest eenvoudige manier is om een sleutelhanger te kopen waar je de AirTag in kunt plaatsen. Apple biedt zelf een officiële sleutelhanger aan voor de AirTag, maar deze kan wat prijzig zijn. Als alternatief kun je een goedkopere sleutelhanger vinden bij bijvoorbeeld de Action, voor minder dan een euro.

Een andere manier om een AirTag aan je sleutelbos te bevestigen is met een touwtje of een sleutelring. Dit kan een goedkopere optie zijn dan het kopen van een speciale sleutelhanger. Je kunt de AirTag aan het touwtje of de sleutelring bevestigen en deze vervolgens aan je sleutelbos hangen.

Hoe vervang je de batterij van een AirTag?

De batterij van een AirtTg gaat ongeveer een jaar mee en als deze bijna leeg is, krijg je een melding op je iPhone. Het vervangen van de batterij van een AirTag is eenvoudig. Je kunt het bovenste gedeelte van de AirTag draaien en het deksel openen om bij de batterij te komen. De AirTag gebruikt een CR2032-batterij en wij bieden de originele AirTag-batterij aan, zodat je altijd een reservebatterij bij de hand hebt.

Gratis verzending binnen Nederland met PostNL
30 dagen omruilgarantie
Originele batterijen, zelfde als er in AirTag zitten
Veilige betaling met Mollie
[]