Skip to main content
Gratis verzending

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Heb je ooit ervaren dat jouw AirTag, de handige kleine tracker van Apple, niet lijkt bij te werken met de locatie van je waardevolle spullen? Dit kan frustrerend zijn, vooral wanneer je vertrouwt op de nauwkeurigheid van deze technologie om dingen te vinden die voor jou belangrijk zijn. In deze blog duiken we in enkele veelvoorkomende redenen waarom een AirTag de locatie niet update en bieden we praktische oplossingen om dit probleem aan te pakken.

Check de batterijstatus

Een lege of bijna lege batterij kan ook de reden zijn waarom de AirTag de locatie niet bijwerkt. AirTags zijn ontworpen om efficiënt met hun batterij om te gaan, maar uiteindelijk zal elke batterij vervangen moeten worden.

Oplossing: Controleer de batterijstatus van de AirTag via de Find My-app op je iPhone of iPad. Als de batterij bijna leeg is, vervang deze dan door een nieuwe. Gelukkig zijn AirTag-batterijen gemakkelijk te vervangen en bij ons te bestellen. Lees hier hoe je een batterij van AirTag moet vervangen.

Gratis verzending binnen Nederland met PostNL
30 dagen omruilgarantie
Originele batterijen, zelfde als er in AirTag zitten
Veilige betaling met Mollie

Niemand met een Apple device in de buurt

Een AirTag heeft geen eigen GPS functie maar maakt gebruik van Bluetooth. Wanneer iemand met een iPhone langs jouw AirTag loopt dan wordt de locatie automatisch aan Apple doorgegeven en kun jij zien op je iPhone waar de AirTag zich bevindt. Wanneer er dus niemand in de buurt van de AirTag komt, wordt de locatie ook niet automatisch geüpdatet.

Als je zelf binnen 10 meter van je eigen AirTag bent dan zou je deze in principe moeten zien in het Find-my netwerk. Uiteraard alleen als er geen grote obstakels als muren en dergelijke zijn. Zie je hem niet? Probeer dan de functie waarbij je de Verloren-modus inschakelt.

[]