Skip to main content
Gratis verzending

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Je hebt waarschijnlijk een melding gekregen op je iPhone dat de batterij van je AirTag leeg is. Je hebt een nieuwe batterij gekocht maar na het vervangen lijkt de AirTag niet meer te werken. Hoe komt dit? En wat kun je er aan doen. Wij hebben de oplossing voor je.

Het kan voorkomen dat de AirTag defect lijkt na het vervangen van de batterij. Toch is dit vaak niet het geval, en is dit probleem op een simpele manier op te lossen.

Coating op de batterij

Sommige batterijen die je kunt gebruiken in de AirTag (zoals die van Duracell) hebben een bittere coating op de onderkant van de batterij zitten. Deze coating is bedoeld als afschrikmiddel zodat kleine kinderen de batterij niet in hun mond stopt. Een mooie oplossing zou je denken, echter verhindert deze coating dat de AirTag stroom kan halen uit deze batterij.

Kies voor een originele batterij

Om problemen met bijvoorbeeld Duracell batterijen te voorkomen raden wij altijd aan om een originele batterij te bestellen die oorspronkelijk bij de AirTag zat toen je hem geleverd kreeg van Apple. Gelukkig bieden wij deze batterijen aan. Wij hanteren ook nog eens geen verzendkosten en als je voor 16:00 op werkdagen besteld, heb je vaak de volgende dag je nieuwe batterij al in huis.

Gratis verzending binnen Nederland met PostNL
30 dagen omruilgarantie
Originele batterijen, zelfde als er in AirTag zitten
Veilige betaling met Mollie

Batterij vervangen

Het vervangen van een AirTag batterij is helemaal niet moeilijk. Wij hebben een korte handleiding geschreven over hoe je het beste en snelst een AirTag batterij vervangt zodat jij snel weer gebruikt kunt maken van je AirTag.

[]