Skip to main content
Gratis verzending

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Als je telefoon aangeeft dat de batterij van jouw AirTag bijna leeg is dan krijg je hier een melding van. Gelukkig is het verwissel van een AirTag batterij heel eenvoudig; je moet alleen net even weten hoe het moet.

Wat heb je nodig?

Voordat je begint, zorg ervoor dat je de juiste materialen bij de hand hebt:

Stap 1 – Verwijder de oude batterij

 1. Open de AirTag. Draai de AirTag om zodat het roestvrijstalen deel naar boven wijst.
 2. Draai de achterkant los. Druk met je duim en wijsvinger op het roestvrijstalen deel en draai het tegen de klok in. Dit kan een beetje kracht vereisen, dus zorg ervoor dat je een stevige grip hebt.
 3. Verwijder de achterkant. Zodra je het roestvrijstalen deel hebt losgedraaid, kun je het eenvoudig optillen en verwijderen.
 4. Haal de oude batterij eruit. Til de oude, lege batterij uit de AirTag.

Stap 2 – Plaats de nieuwe batterij

 1. Controleer de nieuwe batterij. Zorg ervoor dat je een nieuwe batterij hebt. Deze koop je zonder verzendkosten bij ons ­čśë
 2. Plaats de nieuwe batterij. Leg de nieuwe batterij in de AirTag met de positieve (+) kant naar boven.
 3. Controleer de plaatsing: Zorg ervoor dat de batterij goed vastzit en niet wiebelt.
Gratis verzending binnen Nederland met PostNL
30 dagen omruilgarantie
Originele batterijen, zelfde als er in AirTag zitten
Veilige betaling met Mollie

Stap 3. Sluit de AirTag

 1. Plaats de achterkant terug. Zet het roestvrijstalen deksel terug op de AirTag. Zorg ervoor dat de drie lipjes op de rand van het deksel overeenkomen met de drie uitsparingen op de AirTag.
 2. Draai het deksel vast. Druk het deksel naar beneden en draai het met de klok mee totdat het niet verder kan. Je zou een klik moeten horen die aangeeft dat het deksel goed vastzit.

Stap 4. Controleer de werking

 1. Luister naar het geluid. Na het plaatsen van de nieuwe batterij zou je een pieptoon moeten horen, wat aangeeft dat de AirTag weer actief is.
 2. Controleer in de app. Open de ‘Zoek mijn’-app op je iPhone om te controleren of je AirTag weer verbinding maakt en correct werkt.

Veelgemaakte fouten en tips

 • Verkeerde batterij. Zorg ervoor dat je een originele batterij gebruikt. Andere typen batterijen kunnen niet goed passen of niet de juiste spanning leveren. Kies bijvoorbeeld niet voor batterijen met een bittere coating.┬á
 • Oude batterijen hergebruiken. Gebruik altijd een nieuwe batterij. Oude of gebruikte batterijen kunnen onvoldoende stroom leveren en de werking van je AirTag belemmeren.
 • Niet goed afsluiten: Als het deksel niet goed is vastgedraaid, kan je AirTag niet goed functioneren. Zorg ervoor dat je het deksel stevig vastdraait.

Met deze eenvoudige stappen kun je de batterij van je AirTag gemakkelijk vervangen en ervoor zorgen dat je waardevolle spullen altijd getraceerd kunnen worden. Veel succes!

[]