Skip to main content
Gratis verzending

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

De Apple AirTag is een kleine en handige tracker die u kunt gebruiken om uw belangrijke spullen, zoals uw auto, te volgen en te beschermen. In deze blog bespreken we hoe u de AirTag in uw auto kunt gebruiken en hoe deze u kan helpen uw auto beter te beschermen.

Voordat u begint, moet u er zeker van zijn dat u de nieuwste versie van iOS op uw iPhone heeft en de AirTag-app hebt geïnstalleerd.

Waar moet je op letten?

Een van de eenvoudigste manieren om uw auto te beschermen met de AirTag is door hem in uw auto te plaatsen. U kunt de AirTag op een strategische plek plaatsen, bijvoorbeeld op het dashboard, zodat u de locatie van uw auto op elk moment kunt volgen. Dit kan handig zijn als u uw auto ergens heeft geparkeerd en deze niet meer kunt vinden.

Er zijn wel een aantal zaken waar u rekening mee moet houden wanneer u een AirTag wil gebruiken in de auto.

Temperatuur

Lage temperaturen hebben over het algemeen een negatieve invloed op de levensduur van een batterij. In de regel zal een AirTag batterij dus minder lang meegaan bij lage temperaturen. Toch hoeft dit niet altijd zo te zijn. De praktijk laat zien dat het vaak weinig tot geen invloed lijkt te hebben.

Piepen

Wanneer de AirTag meer dan 24 uur niet verbonden is geweest met de iPhone van de eigenaar zal deze gaan piepen. Het komt natuurlijk geregeld voor dat u 24 uur niet in de buurt van uw auto komt. De batterij zal hierdoor sneller leeglopen omdat het geluid energie kost. Er zijn online tutorials te vinden waarbij het mogelijk wordt gemaakt dat de speaker in de AirTag verwijderd wordt. Let wel op: de garantie vervalt hiermee.

Bescherming tegen diefstal

De AirTag biedt ook bescherming tegen diefstal van uw auto. Als iemand uw auto probeert te stelen, kunt u de locatie van uw auto op elk moment volgen met de AirTag-app. U kunt zelfs real-time updates ontvangen als uw auto verplaatst wordt. Dit maakt het makkelijker voor de politie om uw auto te vinden en te beschermen tegen diefstal.

Kortom de Apple AirTag een handige en eenvoudige manier om uw auto te beschermen en te volgen. Of u nu uw auto wilt beschermen tegen diefstal of gewoon wilt weten waar hij staat, de AirTag is een uitstekende oplossing. Als u rekening houdt met de bovengenoemde zaken dan zult u ook veel plezier beleven aan uw AirTag.

Gratis verzending binnen Nederland met PostNL
30 dagen omruilgarantie
Originele batterijen, zelfde als er in AirTag zitten
Veilige betaling met Mollie
[]