Skip to main content
Gratis verzending

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Er zijn verschillende redenen waarom een AirTag niet bereikbaar zou kunnen zijn. Hieronder bespreken we een aantal van de meest voorkomende problemen en hoe deze op te lossen:

Batterij

De AirTag maakt gebruik van een interne batterij die ongeveer een jaar meegaat. Als de batterij leeg is, is de AirTag niet meer bereikbaar en moet deze worden vervangen. Heb je de batterij al vervangen? Dan kan het kloppen dat je AirTag niet meer aangaat of niet bereikbaar is. Dat zit zo: sommige batterijen zoals die van Duracell hebben een bittere coating. Deze coating is bedoeld om kinderen niet op de batterijen te laten kauwen, dit smaakt namelijk vies. Toch heeft deze coating ook een nadeel: het werkt vaak niet met de AirTag.

Om dit te voorkomen raden wij je aan om altijd de zelfde batterij te bestellen als die bij de AirTag werd geleverd. Je kunt deze batterij bij ons bestellen met gratis verzendkosten, en dezelfde dag verzonden.

Gratis verzending binnen Nederland met PostNL
30 dagen omruilgarantie
Originele batterijen, zelfde als er in AirTag zitten
Veilige betaling met Mollie

Afstand

De AirTag werkt via Bluetooth, dus het bereik hangt af van de afstand tot het apparaat dat de AirTag probeert te vinden. Als de AirTag buiten het bereik is, is het niet bereikbaar.

Andere signalen

Andere elektronische apparaten, zoals Wi-Fi-routers of babyfoon, kunnen het signaal van de AirTag blokkeren en ervoor zorgen dat het niet bereikbaar is. Probeer de AirTag in de buurt van deze apparaten te verwijderen om te zien of het signaal verbeterd.

App-instellingen

Zorg ervoor dat de “Zoek mijn” app op je apparaat juist is ingesteld en geactiveerd. Als de app niet is ingeschakeld, kan het niet in real-time locaties vinden.

Als u nog steeds problemen ondervindt met het vinden van uw AirTag, neem dan contact op met de Apple-ondersteuning voor verdere hulp.

[]